Kategorier
Fashion Mode

Modeundret i Lagos

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Kobra Modeundret i Lagos Maki Oh Parisa Amiri 2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Ikväll premiärvisas Modeundret i Lagos i Kobra på SVT. Parisa Amiri reser till modeveckan i Lagos på jakt efter Västafrikas mest välkända modeskapare, den mycket medieskygga Maki Oh. Lagos modescen beskrivs som pulserande och explosiv och spås ta över världen. Vad kan stoppa utvecklingen och vilka gränser finns för det nigerianska modet? Modeundret i Lagos kan också ses på SVT Play här.

Foto: Pia Lehto/SVT

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]