MR P. zip-up sweater

MR P cotton jersey t-shirt

Mr P. by Mr Porter stirped cotton dhirt

Mr P. by Mr Porter dubbelknäppt kavaj

MR P granddad-collar checked shirt

MR P. Corduroy Chinos

MR P. Shetland wool sweater

Mr P. by Mr Porter kabelstickad tröja

Mr P. by Mr Porter navy worsted wool trousers

MR P Shearling-trimmed leather aviator jacket

MR P. wool-blend sweater

Mr Porter lanserade nyligen sitt eget varumärke döpt till Mr P. Den första kollektionen består av framtida klassiker och egna versioner av klassiska stapelplagg för den manliga garderoben. Mr P. Kommer att släppa fem säsongsbaserade kollektioner per år som säljs exklusivt på mrporter.com. De 30 första plaggen är en nedtonad blandning av stickade tröjor, japansk denim, manchester och tre olika kostymer. Lanseringen frontas av bland andra den hypade brittiske konstnären Tomo Campbell.

Mer Mr P; Polotröjor som håller dig varm om halsen.