Sven-Bertil Taube

 

Sven-Bertil Taube 8

 

Sven-Bertil Taube 6

Sven-Bertil Taube 4

Sven-Bertil Taube 7

Sven-Bertil Taube och Harriet Andersson i Stimulantia

Sven-Bertil Taube 5

Sven-Bertil Taube 3

Så länge skutan kan gå - foto Privat via Dramaten.se

Sven-Bertil Taube är en stor förebild inte bara för sin, i ordets rätta bemärkelse, oklanderliga stil utan också för sitt bidrag till musik- och scenkonsten. Världsvant, uppklätt men avslappnat och fina material är ledorden som skapar stilen. I höst är Sven-Bertil aktuell med det magiskt vackra albumet Så länge skutan kan gå. Han gästar också Dramaten i Stockholm med en konsertserie på Stora scenen under december, som bär samma namn som albumet. I början på 2018 står han åter på Dramatens scen mot Krister Henriksson i Ronald Harwoods moderna klassiker Påklädaren. Vi laddar upp inför de stora scenhändelserna med att lyssna på albumet på repeat och kika dokumentären Sven-Bertil som finns att se här.