Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 11

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 1

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 5

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 12

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 8

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 4

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 7

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 13

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 9

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 10

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 2

Ray-Ban Clubmaster #RayBanReloaded 6

Idag släpper Ray-Ban en uppdaterad 80-talsvariant av den ikoniska modellen Clubmaster i en begränsad upplaga om 650 par i hela världen. Releasen är en del av Ray-Bans Reloaded-program som går till arkiven och plockar fram tidigare modeller och ger dem nytt liv. Det femte släppet i programmet lyfter fram Ray-Ban Clubmaster i ett typiskt 80-talsutförande med tvåskiktsacentatram och tvättade linser – två av de största trenderna under årtiondet. Modellen säljs exklusivt i utvalda flaggskeppsbutiker och på Ray-Ban.com från den 23 till den 27 oktober 2017. Spana in släppet och tidigare modeller via #RayBanReloaded.