Erdem x H&M Men's Collection 2

Erdem x H&M Men's Collection 5

Erdem x H&M Men's Collection 13

 

Erdem x H&M Men's Collection 12

Erdem x H&M Men's Collection 9

Erdem x H&M Men's Collection 6

Erdem x H&M Men's Collection 10

Erdem x H&M Men's Collection Lookbook 8

 

Erdem x H&M Men's Collection 4

Erdem x H&M Men's Collection 16

 

Erdem x H&M Men's Collection

Erdem x H&M Men's Collection 3

Erdem x H&M Men's Collection 8

Erdem x H&M Men's Collection 17

 

Erdem x H&M Men's Collection 7

ERDEM x H&M landar i butik den 2 november och vi längtar redan. H&Ms senaste designersamarbete med det brittiska lyxvarumärket ERDEM såg först ut att bara innehålla damkläder. Grundaren Erdem Moralıoğlu har gjort sig känd för sina blommönster och feminina stil och har tidigare uteslutande designat kollektioner för dam. Inför samarbetet med H&M har ERDEM för första gången någonsin gjort en herrkollektion och resultatet är mycket imponerande. Den fina herrkollektionen är på många sätt typisk för ERDEM och det är roligt att se hur damvarumärken skickligt överför sin estetik till att göra herrkläder. Ett annat lyckat exempel är Stella McCartney som premiärvisade sin herrkollektion i slutet på förra året. Den limiterade designerkollektionen ERDEM x H&M för män innehåller, förutom ERDEMs signaturblommor, kostymer, stickade tröjor, grova rockar, silkiga skjortor (och en byxa) samt strumpor och skor. Den fina lookbooken har fotograferats av Michal Pudelka.

ERDEM x H&M släpps i butik och online den 2 november.