Magniberg Woman in Mesh by Casper Sejersen

 

Magniberg Lan 360

Magniberg lakan, överkast flat sheet duvet cover

Magniberg rosa lakan

Magniberg mesh duvet cover

Magniberg bathroomMagniberg bedroom

Magniberg flat sheet and duvet cover lakan och påslakan

Magniberg Burning candle, foam and pink latex, 2016

Magniberg Body in metallic duvet by Casper Sejersen

Magniberg 11 Land 360

 

 

Magniberg består av en mångsidig grupp grymma designers från Sverige. Magniberg tillverkar sängkläder, heminredning och möbler där de leker med kontraster och bryter klassiska regler och normer. Kollektionen av sängkläder är företagets kärna och kombinerar olika strukturer och färger som mesh, silver och rosa siden, vilket ger komplexa och intressanta produkter med stort ha-begär. Snygga till sovrummet här.