Kategorier
Uncategorized

Converse och CLOT i samarbete kring One Star ’74

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

 

 

 

 

 

 

Converse x CLOT One Star Are you Karl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Converse x CLOT One Star Are you Karl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Converse x CLOT One Star Are you Karl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Converse x CLOT One Star Are you Karl

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Converse x CLOT One Star Are you Karl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Converse och det asiatiska streetwear-märket CLOT släpper ett limiterat samarbete kring skon One Star. Specialversionen av Converse One Star ’74 är en hyllning till Tai Chi och är utformad för att på ett kreativt sätt överbygg gapet mellan öst och väst. Precis som symbolen för yin och yang har skon en svart ovansida och en vit krage baktill i hårig mocka. På skons insida och på yttersulan har de kinesiska symbolerna för inre frid placerats. På insidan av yttersulan finns citat av konfucianistisk visdom placerats, både på mandarin och i engelska översättning. Paketeringen är en ode till traditionell kampsport med snabbt ritade illustrationer ovanpå ett diagram över Tai Chi-rörelser på lådans lock.

Kollektionen Converse x CLOT One Star hittar du hos utvalda återförsäljare som Sneakersnstuff, Patta, och Wood Wood samt på converse.com för 1 000 SEK.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]