Kategorier
Uncategorized

Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Brothers firar 25 år med kapselkollektionen The ICONS[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Den 17 september 1992 öppnade Brothers sin första butik med visionen om att vara en inspirationskälla för den stilintresserade mannen. För att fira 25 år av manligt mode och stil har Brothers tagit fram en jubileumskollektion. Kapselkollektionen har döpts till The ICONS och består av klassiska plagg som funnits med sedan starten men i nya uppdaterade varianter. The ICONS innehåller bland annat en kostym i high twist-ull, en ytterrock i ull och kashmir, selvedgejeans, kashmirtröjor och olika skjortor. Gemensamt för alla plagg är att de tillverkats i noga utvalda exklusiva kvalitéer och garner.

Chefsdesigner Magnus Hultin beskriver plaggen i kollektionen som klassiska men uppdaterade efter säsongens färger och snitt. ”Min perosnliga favorit är den ljusa kamelfärgade rocken med spetsiga slag och våra premiumskjortor i dubbeltwistade bomullsgarner med tejpade sömmar”.

Brothers jubileumskollektion The ICONS finns i utvalda Brotehrs-butiker och på brothers.se från och med den 13 september 2017.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]