L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

Logo Sweater Lhomme rouge

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

L'homme Rouge FW17 Collection

Svenska L’Homme Rouge, som nyligen vann det prestigefulla European Woolmark Prize (tidigare vinnare inkluderar bland andra Karl Lagerfeld och Yves Saint Laurent), presenterade nyligen sin kollektion för FW17. Kollektionen, som döpts till Stompers, har hämtat inspiration från svenska hamnarbetare. Visuellt är de sin tydliga estetik och formvärld trogen och det syns på långt håll vem som står bakom kollektionen utan att det blir förutsägbart eller tråkigt. Stompers innehåller en fin blandning av material och lek med proportioner med överdimensionerade läderjackor, avslappnade cargobyxor och långa skjortor.

L’Homme Rouge kollektion Stompers för FW17 finns nu i butik och på lhommerouge.com.