Tommy x The Chainsmokers

 

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

 

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy x The Chainsmokers

Tommy Hilfigers höstkampanj är en hyllning till 90-talet och frontas av The Chainsmokers. Popduon bildades 2012, har sålt fler än 10 miljoner singlar och är i dagsläget de tredje mest streamade artisterna i världen. Herrkollektionen Hilfiger Edition presenteras på Tommy Hilfigers visning under London Fashion Week den 19 september och lansera samtidigt globalt på tommy.com. Sugen på att se visningen på plats i London? Registrera dig på nyhetsbrevet och läs mer här för din chans att vinna. Höstkampanjen fotograferades av Lachlan Bailey i San Fransisco.