Kategorier
Uncategorized

Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki

Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Happy Socks lanserar idag ett färgglatt samarbete med Steve Aoki. Tillsammans har det gjort en limiterad kollektion av strumpor och kalsonger i tre mönster baserade på Aokis person. En design föreställer en färgglad tårtbit som refererar till att han kastar tårta på sin publik, en annan hans syn på livet (och skivbolagets slogan) ”By any means neccessary”. Den tredje ”On tour forever” visar en illustrerad vinylskiva som en vink till världsrekordet ”Världens mest beresta musiker på ett år” som han fått av Guiness rekordbok.

Den högenergiska kampanjplåtningen tillsammans med Aoki är fotad i Kalifornien på ett hustak ovanför sitt kultbolag Dim Mak. För att de skulle bli så verklighetstroget som möjligt användes samma recept på tårtan som de som Aoki har på sina konserter. Receptet är självklart anpassat för att tårtan ska gå att kasta så långt som möjligt.

Kollektionen innehåller tre olika strumpor som går att köpa separat eller i en tårtformad box, samt två par kalsonger. Kollektionen Happy Socks x Steve Aoki finns att köpa i alla Happy Socks butiker, hos utvalda återförsäljare och på happysocks.com från och med den 5 september.

Happy Socks x Steve Aoki - Happy Socks släpper limiterad kollektion med Steve Aoki[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]