Björn Borg Signature Collection Look 3

 

Björn Borg Signature Collection Look 4

 

Legendary tour Björn Borg t-shirt

Björn Borg Signature Collection Look 1

 

Björn Borg piketröja signature collection

I Love Björn Borg t-shirt

 

Björn Borg Signature Collection Look 2

Björn Borg visade sin Signature Collection i Kungliga tennishallen under Fashion Week Stockholm. Kollektionen visades som ”see now, buy now” och finns därför redan nu i butik. Tracksuiten står i centrum för den vintagedoftande kollektionen som är full av kraftfulla färger, ränder och andra retrodetaljer från 70-talet.  Kollektionen är starkt kopplad till den aktuella biofilmen BORG som följer Björn Borgs liv och tenniskarriär från barndom till segern över John McEnroe i Wimbledon 1980. Vi sitter bänkade med popcorn, pannband och rejält korta shorts.

tennisboll

Björn Borg ignature Collection vita shorts