Kategorier
Uncategorized

Tom Ford lanserar parfymen Fucking Fabulous

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Onsdag den 6 september lanserar Tom Ford parfymen Fucking Fabulous under sin runway-visning för SS18 på New York Fashion Week. Den limiterade utgåvan beskrivs innehålla olja av bittermandel, tonkaböna, mysk och och salvia med ackord av iris och läder. Det låter med andra ord som att den kommer pass in fint i den övriga Tom Ford-familjen av distinkta och sexiga dofter i fina förpackningar – vi kommer se Fords Fucking Fabulous på många badrumshyllor i höst. Priset för parfymen ligger på cirka 310 USD för 50 ml och finns från och med onsdag tillgänglig i Tom Fords egna butiker och online via tomford.com.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]