Kategorier
Uncategorized

Eytys Mother i magenta

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

 

Eytys klassiska modell Mother finns nu i en grym säsongsbetonad magenta-färg som skapar seriösa ha-begär. Tillgängliga via eytys.com men ett besök i Stockholmsbutiken på Norrlandsgatan 22 är väl värt ett besök, om du har vägarna förbi. Där hittar du förutom fantastiska skor också ett handplockat sortiment av keramik, kläder och böcker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]