Kategorier
Uncategorized

Chimi x Joel Ighe

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

Chimi Eyewear har teamat upp med nattklubbsprofilen Joel Ighe i ett samarbete där det svenska solglasögonmärket tar ett spännande steg framåt. Samarbetet släpps med perfekt timing under rådande Matrix-trend. Den slimmade 90-talsdoftande modellen är förvånansvärt lättburen med sin distinkta design tillgänglig i vitt, svart och rosa i en limiterad upplaga om 200 par. #yoloighe

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]