Kategorier
Fashion Mode

Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers presenterar samarbete med bandanan i centrum

Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers Blue
Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers Hoodie
Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers Yellow

Vault by Vans samarbetar med det japanska herrmodevarumärket Bedwin & The Heartbreakers och släpper en textilfokuserad kollektion med bandanan i centrum. Tokyo-baserade Bedwin & The Heartbreakers grundades av Masafumi ”Bebton” Watanabe 2004 och gjorde sig snabbt ett namn som ett av de första varumärkena som kombinerar streetwear med skräddat herrmode. De hämtar sin inspiration från traditionellt amerikanskt herrmode och 1920- och 1930-talets Americana.

För samarbetet med Vault by Vans hämtar Bedwin & The Heartbreakers inspiration från textilarvet och använder USA-tillverkade bandanas. Tygerna skärs på olika längder för att visa på hantverksskicklighet vilket också gjort att inget par är det andra likt.

Vans Authentic LX presenteras av Bedwin & The Heartbreakers i tre olika färger (de röda är vår favorit) med subtila mönsterskiftningar som gör skorna unika. Vans Old Skool LX presenteras i en djupt blå canvas och mocka med en bandana-sidestripe och tunga. Släppet innehåller också t-shirts, en hoodie och bucket hats.

Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers finns i utvalda butiker från och med den 24 juli 2021.

3 svar på ”Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers presenterar samarbete med bandanan i centrum”

Stängt för kommentering.