Eytys 

eytys-fall-winter-2019-lookbook-11

eytys-fall-winter-2019-lookbook-13

eytys-fall-winter-2019-lookbook-10

eytys-fall-winter-2019-lookbook-14

eytys-fall-winter-2019-lookbook-7 (1)

eytys-fall-winter-2019-lookbook-1

eytys-fall-winter-2019-lookbook-2

Tidigt i våras premiärvisade Eytys sin första fulla ready-to-wear-kollektion döpt till Wet Dreams. Kollektionen är precis vad vi trogna Eytys-fans hoppades på, och lite till. Med inspiration från rave-kulturen såväl som fiske och hiphop-kollektivet Boot Camp Clik. Trogna sin estetik bjuds det på förvrängda proportioner och en mängd både lekfulla och välarbetade detaljer. Ett första släpp från kollektionen finns nu tillgängligt via Eytys.com. Nedan hittar du fyra favoriter värda lite extra uppmärksamhet.

Eytys Smith t-shirt

Eytys Ortega Snake Taupe

Eytys Radius tank top

Eytys Aria Jacket

Eytys 

Join the discussion One Comment