Smarteyes 

Are you Karl? i samarbete med Smarteyes 

I samarbete med Smarteyes har vi valt ut nio svinsnygga solglasögon från deras nysläppta lookbook. Solglasögon är en av de absoluta favoritaccessoarerna och rätt val lyfter både din outfit och din look. Vi har valt ut favoriter från samtliga kollektioner för sommaren 2018.

Smarteyes Non Violence Sun Collection The Captain

The Captain

Smarteyes Riviera Collection S39*

S39*

Smarteyes Club Collection H467
H467

Smarteyes De La Sol Sun Collection Desert Rose

Desert Rose

S14

Smarteyes De La Sol Sun Collection Paloma

Paloma

Smarteyes Riviera Collection S33

S33

Smarteyes Club Collection Sketch

Sketch

Smarteyes De La Sol Sun Collection Agave

Agave

När du hittat din favoritmodell kan du dessutom inspireras av Jack Nicholson och välja färgade glas för att göra dem mer personliga. Välj glas bland 20 olika färger och gradler från svagt tonade nyanser i exempelvis rosa, brunt eller (vår favorit) gult till mörkare toner i brunt eller grått samt spegelglas. Just nu glider vi runt i ett par kantiga retrodoftande solgalsögon med gult glas och sköldpaddsmönstrade skalmar från samarbete med organisationen Non-Violence. Mer om det snart! Spana in hela den nya lookbooken med samtliga kollektioner här eller klicka på bilderna för att komma direkt till våra favoriter.

Smarteyes