Kategorier
Mode

Comme des Garçons lanserar parfym inspirerad av Andy Warhols konst

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Andy Warhol's You're In Eau de Toilette Commes des Garcons 2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Comme des Garçons senaste unisexparfym är döpt till Andy Warhol’s You’re In. Parfymen är en modern version av den skandalomsusade originaldoften som Warhol använde i ett konstverk 1976. Verket bestod av Coca-Colaflaskor som sprayats med silverfärg och fyllts med en citrusparfym. Tilltaget uppskattades inte av Coca-Cola som skickade ett varningsbrev till Warhol som fick honom att överge projektet.

Comme des Garçons Andy Warhol’s You’re In kommer i sex stycken matta silverflaskor med olika citat från Warhol med topnoter som bland annat krossade löv, jasmin och korianderblad. Parfymen säljs exklusivt via Dover Street Market New York för 95 USD.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]